Bedrukking


Bedrukking

Bedrukkings opties

Info

Standaard werken wij met foliedruk, maar indien dit technisch niet mogelijk is hebben we nog andere opties waaronder tampondruk, zeefdruk, labeldruk,... Bij foliedruk wordt er aan de hand van een cliché gewerkt in magnesium of messing, dit wordt verwarmd en via folie op het item gedrukt. Het verschil tussen magnesium en messing cliché is levensduur en prijs. Wij werken in meeste gevallen met magnesium cliché tenzij het technisch noodzakkelijk is om andere optie te kiezen.

Cliché kosten

Cliché is een eenmalige kost, bij uw volgende bestelling kunnen we deze gewoon hergebruiken.

Standaard cliche in messing 50 euro excl. BTW

Plaatsing van logo

Er zijn verschillende mogelijkheden om een logo te plaatsen op een item, maar in de meeste gevallen is het de technische beperking die verschillende opties uitsluit.
Mogelijkheden zijn: - op de bovenzijde, in het deksel, op label, ... En andere goederen zijn dan weer helemaal niet geschikt om een bedrukking op te plaatsen.

Kleuren

Tal van kleuren zijn mogelijk op aanvraag, standaard in het assortiment hebben wij wit, zwart, goud, zilver, mat goud, mat zilver, rood, ecru,...

Bestanden

Om cliché te kunnen aanmaken hebben wij een bestand nodig met de juiste weergave van de uit te voeren bedrukking, dit bestand dient in curves te zijn en alle tekst geconverteerd naar curves. bv .pdf, .cdr, .ps,... gescande beelden opgeslagen als .ps of .pdf voldoen niet. Deze bestanden zijn de basis van uw bedrukking en bepalen voor een deel de qualiteit van de bedrukking.

Indien u toch niet over de juiste bestanden zou beschikken lever ons het materiaal aan dat u wel in uw bezit zou hebben en wij doen ons best om dit te herwerken naar een bruikbaar bestand, de eerste 15 min doen wij dit gratis maar vanaf dan rekenen we hiervoor 10€ per kwartier.

Als u meer info wenst aarzel dan niet contact op te nemen sales@belgianbijouxpack.be